Amanida amb formatge, pernil i pinyons

 



300 gr. d’enciam variats
10 tomàquets cherry
oli de pinyons
50gr. pernil
50gr. de formatge de cabra
vinagre balsàmic
Elaboració:
Netegem l’enciam i el reservem. Tallem el pernil en tires de 1x3cm. i les fregim amb oli de gira sol, fins que siguin cruixents, reservem.Apart fregim els pinyons amb oli de gira sol fin que rosin, resevem. Tan el pernil com els pinyons els guardem amb el oli de fregir-los. Posem l’enciam en un plat, afegim els tomàquets oberts, el pernil amb una mica del seu oli, els pinyons i a sobre el formatge de cabra. Amanim amb vinagre balsàmic i flor de sal. Bon profit!
http://cabrilsgastronomic.blogspot.com
Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: