Almadroc

Ingredients:
– formatge ratllat
– tres grans d’all
– aigua

Picar formatge ratllat amb dos o tres grans d’all. Quan estigui ben lligat afegir-hi una mica d’aigua tèbia i continuar picant, fins aconseguir una massa que es deslligui del morter i que sigui espessa.

Una altra versió del mateix llibre, per aus:
Fer llet d’ametlles amb aigua calenta. Reserva-la.
Picar-hi el formatge i tres grans d’all, fort i be. Afegir la llet d’ametlles encara calenta i continua picant-ho.
S’hi pot afegir una mica de mantega fossa.
També s’hi pot afegir, rovell d’ou, oli, llard, espècies.

Del Llibre de Sent Soví. Recorda a l’almogrote canari. Aquí podeu llegir un article d’en Jaume Fàbregues sobre l’almadroc.

http://delicies.blogspot.com/2008/05/almadroc.html

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: