Esqueixada de bacallà

esquixada

Ingredients:
– 400 g de morro de bacallà dessalat
– 3 tomàquets mitjans madurs
– 8 cebes tendres
– 1 manat de porradell
– 1 copa de vinagre agredolç
– 1 tasseta de puré d’olives negres
– oli

Primer de tot, escaldeu els tomàquets, refredeu-los amb aigua i gel i peleu-los.
Feu el mateix amb les cebes tendres, però escaldeu-les durant més estona.
Un cop tingueu aquestes verdures pelades, talleu els tomàquets a grills i traieu-los la polpa. Traieu també la cua de les cebes i talleu-les.

Per a fer la vinagreta, poseu el puré d’olives negres en un bol, juntament amb el porradell tallat ben finet i l’oli d’oliva, barregeu-ho bé i afegiu-hi el vinagre.

Tot seguit, talleu el morro de bacallà a làmines i comenceu a muntar el plat. Poseu-hi primer el tomàquet i la ceba, després el bacallà i amaniu-ho amb la vinagreta.

http://delicies.blogspot.com/2007/05/esqueixada-de-bacall.html

Advertisements

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: