Pastís de formatge amb cireres en almívar

 

pasts de formatge

Ingredients:

600 g de formatge fresc de cabra 

400 ml de llet 

5 ous 

150 g de sucre 

350 g de cireres 

sucre i aigua mineral

 

Preparació:

Per fer l’almívar de cireres, poseu en un cassó l’aigua mineral, el sucre i les cireres senceres i deixeu-ho coure uns 5 minuts.

Seguidament, retireu-lo del foc i deixeu-ho refredar. A continuació, poseu en un bol el formatge tallat a trossos, els ous, el sucre i la llet i tritureu-ho tot amb el braç eléctric. Després, poseu la crema en una safata i poseu-la a coure al forn al bany maria durant mitja hora. Quan estigui cuit, deixeu-lo refredar i desemmotlleu-ho. I ja per acabar, emplateu un tall de pastís i poseu-hi les cireres en almívar al costat.

 

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: