Pollastre al cava

pollastre al cava

Ingredients:
– 1 pollastre
– 1/2 ampolla de cava sec o semisec
– 25 gr. de foie-gras
– 25 gr. de mantega
– 20 gr. de farina
– 75 gr. de nata o crema de llet
– 200 gr. de xampinyon frescos
– julivert

Es posa el pollastre tallat a quarters o vuitens en una cassola amb poc oli, procurant que quasi no agafi color. S’hi posa sal, es treu l’oli i s’hi aboca el cava. Es tapa i es deixa coure a poc a poc fins que sigui tendre.

Es bullen el xampinyons, es reserven i es guarda també el suc de la cocció d’aquests.
Es separa el suc de cava de la cocció del pollastre, i es deixa el pollastre a dins la cassola.

Es fa una salsa tipus beixamenl, però clara, amb la mantega, la farina i el suc de cava de la cocció del pollastre i el de la cocció dels xampinyons. S’hi barreja el foi-gras i la crema de llet.

Es tira a la cassola amb el pollastre i els xampinyons, i es deixa coure uns quants minuts.
Es serveix cobert amb salsa i empolsat amb julivert.

http://delicies.blogspot.com/2007/06/pollastre-al-cava.html

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: