Schwarz-Weiß Muffins

Ingredients (aprox. 10 racions):

+ 125 g margarina

+ 80 g sucre

+ 1 cullerada de vainilla ensucrada

+ 4 ous

+ 250 g farina

+ 125 ml llet

+ 1 sobre de llevat

+ xocolata negra per a fondre (quantitat segons gust)

+ xocolata blanca (segons gust)

+ sal


Preparació:

Barregeu en un bol la margarina, el sucre, una mica de sal i la vainilla ensucrada fins que el sucre estigui ben fos. Afegiu els ous, la farina i el llevat al bol i barregeu bé. Desprès barregeu-hi la llet.

Foneu la xocolata negra, en molts casos ho podeu fer al microones. Separeu la barreja anterior en dues parts més o menys iguals, en una d’elles afegiu la xocolata fosa i remeneu bé.

Trossegeu xocolata blanca i xocolata negra i afegiu la xocolata blanca a la barreja blanca i la xocolata negra a la barreja negra.

Poseu la mateixa quantitat de barreja blanca i negra als motlles per a muffins (magdalenes), si algú us pot ajudar millor, així quedarà una meitat negra i l’altra blanca.

Si voleu, podeu remenar una mica la barreja dins els motlles per tal que quedi un dibuix.

Precalenteu el forn a 180 graus i fiqueu-hi els motlles durant 30 minuts.

Apa a llepar-se els dits!

 

recepta extreta de: Cuina fàcil

 


Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: