Sopa de ceba

 

Ingredients (2 persones):
– 1 litre de brou
– 4 torradetes
– 1 ceba
– formatge ratllat

Preparació:
Tallar la ceba a trossets petits i fregir-la a foc lent. Retirar-la del foc quan comenci a daurar-se. Mentre escalfar el brou. Posar les torradetes a trossos, dues en cada plat i afegir-hi la ceba i a sobre el formatge ratllat. Servir el brou a taula al vostre gust.
Penseu que les torrades absorbiran una mica de brou.
Apa a llepar-se els dits!

http://paambtomaca.blogspot.com/2007/10/sopa-de-ceba.html

 

Advertisements

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: