Pasta fresca amb salsa de ceps

Necessitem:

1 paquet de pasta fresca (en aquest cas era de Ranna, agnoloti farcits de bolets).

1 brik de crema de llet

2 cullerades soperes de ceps secs en pols.

1 safata de 300gr de boletus congelats (la sirena per ex.)

Parmesà ratllat

Sal.

Preparació:

En una paella saltejem els bolets directament congelats amb una mica de sal.Reservem.

D’altra banda hem bullit la pasta fresca tal com indiqui el fabricant.

En un cassó a foc mitjà, posem el bric de crema de llet, uns 40 gr de parmesà ratllat, els seps en pols, i ho deixem reduir fins que vaigi espessint al nostre gust.Al final hi afegim els bolets que haviem saltejat prèviament i hi donem un parell de voltes.

Ja ho podem salsajar damunt de la pasta fresca.

http://www.estherpunti.com/

 

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: