Pèsols amb cloïses

 

Ingredients per 4 persones:

600 grs. de pèsols
300 grs. de cloïses
1 ceba i mitga
2 dents d’all
Julivert fresc picat
1 cullaradeta de farina
Aigua, oli verge, sal i pebre

Preparació:
En una cassola amb oli es sofregeixen la ceba molt picada i els alls, s’hi afeigeixen els pèsols i es salpebra, es remena i es deixa coure 20 minuts amb aigua calenta.
En una paella a part, preparem la salsa verda, es sofreigeix els reste de ceba molt picada, la farina, a continuació les cloïses i el julivert picat, es salteja i s’hi afeigeix una mica de l’aigua de coure els pèssols.
Esperem que s’obrin les cloïses i rectifiquem de sal i pebre.
Es barreixan els pèsols amb les cloïses i la salsa verda, es deixa bullir un parell de minuts i ja es pot servir. Bon profit!

Recepte de l’Hotel Mas de Baix 

 

Advertisements

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: