Quiche Lorraine

quiche lorreine

Necessitem:

1 làmina de pasta de “hojadre” o “brisa”.

1 brik de nata liquida

3 ous

200gr de formatge ratllat emmental (o altre)

baco a tires

S’hi pot posar lo que volgueu de farciment, porro, xampinyons, etc….

Es forra un motlle amb la masa .

En un bol barrejarem, el brik de nata, els ous, el formatge i el bacó.

Ho incorporarem al motlle i ho posarem al forn a 200º uns mitja hora.

http://www.estherpunti.com/

 

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: