Penne al vodka

Recepta extreta de Cuina amb compte

 Per fer aquest plat de pasta necessitem (per unes 4 persones):

– 3 cullerades de mantega
– 2 dents d’all
– 100 grams de pernil tallat en tires petites
– 800 grams de tomàquet pelat i triturat
– Mig vas de crema de llet
– Un terç de vas de vodka
– 500 grams de penne (són tipu macarrons)
– Parma ratllat

Primer fonem la mantega en una paella grandota (després li haurem de tirar els macarrons, o sigui millor que hi capiguen). Després, un cop fosa, els alls tallats a tires fines, fins que es dorin. A continuació hi posem el pernil i li deixem un minutet, que es fregeixi una punta. Després li tirem el tomàquet, que li deixarem uns 5-6 minuts -foc lent-, fins que posarem la crema de llet, la barregem i la deixem un minut. A continuació li tirem, el vodka, i un parell de minuts més. Ho rectifiquem de sal

Paral·lelament, haurem posat a calentar una olla gran amb aigua i una punta de sal. Quan bullin li tirem els penne i els traurem una mica abans que estiguin al punt, perquè s’acabin de fer després.

Tirem els penne a la paella, amb el foc encés, i els barregem bé amb la salsa, un parell de minutets més. Després ja ho podrem servir als plats amb una bona muntanya de parma ratllat per sobre.


Advertisements

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: