Carpaccio de tomàquet, formatge de cabra i oli de tòfona

tomàquet del maresme

Ingredients: 
Tomàquet del Maresme  

Formatge de cabra

Sal Maldon

Oli d’oliva verge

Oli de tòfona

Aceto Balsamico de Mòdena reduït


Elaboració:
Busqueu un bon tomàquet del Maresme, ni massa verd ni massa madur, i talleu-lo a rodanxes de 3mm de gruix. Poseu-lo en un plat. Esmicoleu un bon tros de formatge de cabra(a mi m’agrada el de rulo) per damunt del tomàquet. Saleu una mica amb escames de sal (sal Maldon). Amaniu-lo amb un bon oli d’oliva verge i unes gotes d’oli de tòfona. Uns filets de vinagre de Mòdena reduït li donaran color i un punte’t agredolç.

http://cabrilsgastronomic.blogspot.com/

Recepte cedida per Josep Mª Pla Auleda
Restaurant Spla

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: