Rosada amb cuscus de verdures

Per dues persones

Un parell de talls de rosada

200 grams de cuscus

2 pastanagues

2 tomàquets

1 ceba

Elaboració:

Primer fer el sofregit: la ceba picada ben fina primer, després la pastanaga pelada i triturada i després el tomàquet pelat, triturat i amb una mica de sal i sucre. Dexar una estona i després incorporar el cuscus (prèviament preparat perquè s’inflés durant uns 10-15 minuts amb aigua calenta). Barrejat bé el cuscus amb el sofregit, parem el foc.

Fregim la rosada en oli ben calent, dos minuts per banda i ja podem preparar el plat amb el cuscus per sota i la rosada a dalt. Fàcil i sa: double hit combo.

Recepta extreta de Cuina amb compte

Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: