Pit de pollastre amb pebre verd

 

Ingredients per a quatre persones:

4 pits de pollastre desossats

2 cullerades de pebre verd en vinagre

1 copa de brandi

nata líquida

oli

sal

Elaboració: 

Tallar els pits de pollastre en tires, saleu-los. En una paella amb oli, daureu-los lleugerament, afegiu-hi el pebre verd i el brandi, i reduiu l’alcohol. Seguidament, afegiu-hi la nata i rectifiqueu de sal.

Anuncis

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: