Lluç a la Catalana

 

Ingredients:

1 lluç

½ litre de nata líquida 

sal 

pebre blanc

1 llimona

8 ametlles torrades

cebollí picat

Preparació:

Desespinem el lluç i el tallem en 4 filets. Macerem aquests filets amb el suc de 1 llimona, salpebrats amb la sal i el pebre blanc mòlt. Posem el lluç en una font de forn amb la nata i les ametlles torrades per damunt.
 Tot junt ho introduïm al forn precalentat a 200ºC uns 15 minuts. Una vegada rostit, ho deixem 5 minuts més dins del forn però només amb el gratinador. Servim posant cebollí acabat de picar per sobre del lluç. 

Recepte extreta de: http://www.nuestrogourmet.com/

Advertisements

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: