Calamars farcits

 

Ingredients:

– 6 calamars (uns 3 per ració)

– Gambes (la quantitat una mica a ull, congelades i pelades, grans)

– Musclos (també a ull)

– Cebes tendres

– 1 ou dur

– Tomàquet natural

– Picada: all, julivert, ametlles, avellanes i galeta (hi ha qui afegeix xocolata negra)

– Arròs basmati per acompanyar

Elaboració:

Comencem amb la part més feixuga: netejar els calamars, donar-los la volta i deixar únicament la bossa, reservant la resta.

Tallar la ceba i sofregir-la en una paella. A continuació posem, tallades, les potes i ales dels calamars. Després els musclos i les gambes a trossos. Afegim unes cullerades de tomàquet triturat i una mica de vi blanc. I deixem fer.

Un cop fet i més o menys fred, afegim l’ou dur picat. Farcim els calamars i els tanquem amb un escuradents.

Piquem més ceba i la sofregim a la cassola definitiva. Afegim una mica de tomàquet i vi blanc. Es pot posar una mica de fumet de peix que. Col·loquem els calamars farcits i els deixem fer-se. Per últim, afegim la picada.

Servir acompanyat d’arròs basmati.

Pot sobrar una mica de farcit dels calamars perquè mai es pot calcular bé del tot. Podeu posar-lo a la salsa que els acompanya o -millor- guardar-lo com a salsa per uns espaguetis.

Recepte extreta de A taula

Advertisements

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: