Crema de taronges

Ingredients:

1/2 litre de suc de taronja

la pell d’una taronja

120 g de sucre

1 ou

1 cullerada sopera ben plena de farina de blat de moro

 

Preparació:

Primer de tot, fem escalfar el suc de taronja amb el sucre i la pell. Mentrestant, batem l’ou i hi anem afegint la farina tamisada, i ho barregem sense que quedin grumolls. Quan el suc arrenqui el bull, en traiem la pell i hi posem la massa d’ou i farina i ho anem batent fins que torni a bullir. A continuació, col·loquem la crema en copes o en el recipient que vulgueu i deixem que es refredi. Un cop a temperatura ambient, ho posem a refredar a la nevera, que s’ha de prendre ben fresc.

Per decorar la copa s’hi pot posar unes nous pelades.

recepte extreta de cuina amb conte

Advertisements

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: