Margarides amb tomàquet, anxoves, tàperes i olives negres

Les amanides de pasta són una solució magnífica, aquesta amanida que passa sense esforç ofereix un bon contrast de sabors i colors.
Amb margarides tricolors bullides i refrescades amb aigua freda, preparem un matalàs sobre el qual posarem tomàquet picat, tàperes, anxoves (o pasta d’anxova), cogombres en vinagre, olives negres, alfàbrega, oli d’oliva i unes gotes de vinagre (optatiu, perquè les tàperes i el cogombre ja en porten).
Així de senzill, i així d’aparent, queda aquest plat de pasta. Es poden substituir les anxoves i les tàperes, per olives farcides, ou dur…; com sempre, al gust del consumidor.

recepta extreta de: cuinagenerosa

Anuncis

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: